6 mei 2021

HARTELIJK WELKOM!

U bent weer van harte welkom in onze toonzalen in Nieuwerkerk a/d IJssel en/of Krabbendijke.
We hebben ervoor gekozen om op zaterdagen volgens reguliere openingstijden weer geopend te zijn.
De overige dagen vragen wij u om een afspraak te maken om langs te komen.
Los van de COVID-19 maatregelen is dit een ideale manier om u optimaal te kunnen ontvangen en te adviseren. Ook kunt u zelf in alle rust de orgels bespelen!

Om langs te komen dient u dus een afspraak te plannen (m.u.v. de zaterdag). U kunt deze afspraak maken door ons te bellen op:
(0180) 315652 of door het sturen van een e-mail naar info@stolkorgels.nl
Lees verder
2 maart 2021

Nieuwsbrief

Wilt u ook in 2021 op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws en alle acties?
Schrijf u in op onze nieuwsbrief. Klik op LEES VERDER om de verzonden nieuwsbrief van januari 2021 te kunnen lezen.
Lees verder
3 februari 2021

Showroomopruiming tijdens lockdown

Tijdens de lockdown t/m 2 maart 2021 zijn onze toonzalen helaas niet geopend, maar wij komen bij langs!
Wij ruimen onze showroomorgels op en komen bij u langs om een orgel naar keuze te plaatsen zodat u het orgel kunt horen. Grote voordeel hiervan is dat u meteen kunt kijken hoe het orgel in uw ruimte staat en klinkt.
Lees verder
21 november 2020

Johannus Opus-serie vernieuwd!

Complete generaties organisten groeiden op met de Opus. En onze nieuwe Opus-serie sluit perfect aan op de organist van nu.

Met trots introduceren wij de nieuwe Opus 155, 255 en 355. De Opus is een bekend gezicht in de orgelwereld. Al generaties lang groeien organisten op met dit huiskamerorgel en ‘de Opus’ is inmiddels dan ook een waar begrip onder orgelliefhebbers. Om zo lang toonaangevend te zijn en blijven, is het essentieel om continu te vernieuwen en te verbeteren. En dat doen we dan ook!

Dankzij de modernste opnametechnologieën komt het geluid van deze nieuwe Opus-orgels nóg dichter bij het geluid van het authentieke pijporgel. En om de beleving compleet te maken, zorgt onze nieuw ontwikkelde blaasbalgsimulator ervoor dat de Opus ademt. Dat het orgel leeft!
Lees verder
17 oktober 2020

NIEUW: Content Cambiare 312 (Hauptwerk)

De Cambiare 312 brengt de authenticiteit en de grandeur van kleine en grote kerkorgels tot leven. Een compleet nieuw tijdperk is aangebroken voor organisten! Een voordeel van dit instrument is de lage kast, en de eenvoudig te bedienen touchscreens. U bespeelt heel eenvoudig thuis het orgel van uw favoriete kerk. Welke keuze u ook maakt uit de meer dan 200 verschillende kerkorgels, de Cambiare 312 heeft alles in huis! Uniek aan dit model is dat er ExtraVoices zijn toegevoegd, zoals panfluit, piano en strijkers. U kunt deze eenvoudig bedienen door middel van duimpistons, en bespelen op het bovenste klavier. Zo kunt u de Vox Humana van Utrecht begeleiden met de strijkers, de panfluit met stemmen van een romantisch orgel of bijvoorbeeld klavecimbel spelen in combinatie met registers van het orgel van de Martinikerk in Groningen!
Lees verder