23 april 2022

Nieuwe openingstijden!

Coronatijd heeft nieuwe inzichten gegeven hoe we u als klant nog beter van dienst kunnen zijn...
Lees verder
7 april 2022

Arjan Breukhoven in concert

D.V. 22 april 20:00 uur
Lees verder
30 december 2021

Stolk Orgels BV en Orgelzolder.nl geven elkaar de hand

Stolk Orgels breidt uit!!

Graag stellen wij onze nieuwe collega voor die ons team per 1 januari 2022 komt versterken: Nico Stam.
Lees verder
10 november 2021

Nieuwe samples Johannus Live: Admea orgel - Raalte

In het hart van Salland ligt Raalte en in het hart van Raalte staat de Basiliek van de Heilige Kruisverheffing. Deze neogotische kerk, gebouwd in 1891 en 1892, wordt ook wel ‘de kathedraal van Salland’ genoemd. De kerk herbergt een grote muzikale schat: het drieklaviers orgel van Joseph Adema. Dit orgel kunt u vanaf nu ook thuis bespelen, op Johannus LiVE.
Lees verder
5 juni 2021

Online Feike Asmaconcours

Dit jaar vindt het Feike Asma Concours in aangepaste vorm plaats. Eén van de belangrijkste wijzigingen voor deze 18e editie, is dat de voorrondes dit jaar online gehouden worden. Daarnaast introduceren we een nieuwe leeftijdscategorie: 25 jaar en ouder.
Lees verder